Perfekta padlóradiátor fűtésrendszerek


Esztétikus, láthatatlan padlóradiátor elérhető az Ön otthonában is!


Perfekta padlóradiátor A padlóradiátor (padlókonvektor) vagy esetleg ismertebb nevén padlócsatorna, lehetővé teszi nagyméretű üvegfelületek előtti terek esztétikus, gazdaságos és egészséges fűtését. A padlóradiátor (padlókonvektor) biztosítja a szükséges klímát illetve a páramentes üvegfelületeket. Éppen ezért tökéletes fűtésrendszer a télikerteknek, uszodáknak, irodaházaknak, vagy a nagy üvegablakokkal, üvegajtókkal ellátott lakásoknak is. A padlóradiátorból feláramló meleg légfüggöny a nyílászárók használatakor meggátolja a helységek gyors lehűlését, ezért a padlóradiátor (padlókonvektor) légzsilipként is használható.

Perfekta szegélyfűtés


Testre szabott fűtés különleges igényekre!


Perfekta szalagradiátor A Perfekta egészségesen fűt! Többé-kevésbé köztudott, hogy a hagyományosnak nevezhető radiátoros illetve padlófűtéseknek vitathatatlan előnyeik mellett kellemetlen mellékhatásai is vannak. A Perfekta szegélyfűtés - amely egy új fűtési mód - viszont az előbbi rendszerek hátrányai nélkül egyesíti előnyeiket, sőt meg is növeli azokat.

A felhasználó igénye, a helyiség adottsága, a reprezentatív megjelenés vagy a funkcionalitás legtöbbször ellentétben állnak a hagyományos fűtőrendszerek kínálta lehetőségekkel. A Perfekta szalagradiátor elegáns és diszkrét megjelenésével tökéletes megoldást nyújt a különleges igények kielégítésére is.